0
Ο ειδικός φρουρός που σκότωσε τον οδηγό ταξί στη Νέα Λεύκη Καστοριάς, ήταν αυτός που είχε τραυματίσει τον Νίκο Μαζιώτη, στο Μοναστηράκι, τον Ιούλιο του 2014. 


Με το ίδιο όπλο που πριν από τρία χρόνια τραυμάτισε το Νίκο Μαζιώτη στην αιματηρή καταδίωξη στο Μοναστηράκι, χθες σκότωσε τον ταξιτζή στην Καστοριά. Τότε ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός χρησιμοποίησε το 45αρι προκειμένου να απαντήσει στα πυρά του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, ενώ πριν από λίγες ώρες για να αφαιρέσει τη ζωή ενός πολίτη με άγνωστα προς το παρόν κίνητρα.

Μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί. Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ευφάνταστο σενάριο χολιγουντιανής ιστορίας με πολλές δόσεις θρίλερ. Οι έρευνες των αστυνομικών που προσπαθούν από χθες το βράδυ να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση έχει κάνει ακόμα και τους ίδιους να απορήσουν με τα ευρήματα τους. 

Κι αν ακόμα ο φερόμενος ως δολοφόνος συνάδελφός τους δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια ενέργεια του, το όπλο του εγκλήματος αποδεικνύεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν προκειμένου να βγάλει νοκ άουτ το νούμερο ένα καταζητούμενο. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το 45αρι όπλο ο ειδικός φρουρός το είχε αγοράσει και το κατείχε νόμιμα, καθώς ήθελε να έχει ένα καλύτερο περίστροφο από αυτό που του είχε δώσει η υπηρεσία του. Τον Ιούλιο του 2014 μαζί με άλλους συναδέλφους βρίσκεται σε υπηρεσία στο Μοναστηράκι, όταν ξαφνικά λαμβάνουν εντολή να καταδιώξουν ένα άτομο. Ο ύποπτος όταν τους αντιλαμβάνεται το βάζει στα πόδια με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο ειδικός φρουρός, που φέρεται να έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 52χρονου ταξιτζή. 

Κάποια στιγμή το άτομο που οι αστυνομικοί επιχειρούν να συλλάβουν βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί εναντίον τους. Ο 30χρονος απαντά στα πυρά του δράστη και καταφέρνει να τον τραυματίσει στο πόδι. Ο Νίκος Μαζιώτης, πέφτει στο έδαφος και συλλαμβάνεται. Ο ειδικός φρουρός που τώρα κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση και σύντομα θα οδηγηθεί εκτός απροόπτου στον Εισαγγελέα, για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της αντεκδίκησης μετατίθεται τότε στη γενέτειρα του την Καστοριά. Εκεί θα υπηρετήσει για περίπου τρία χρόνια και χθες θα έρθει να σοκάρει τους συναδέλφους του με το αποτρόπαιο έγκλημα του. 

Οι αστυνομικοί που καλούνται να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή τον συλλαμβάνουν ενώ στο σπίτι του βρίσκουν και το όπλο που χρησιμοποίησε στη δολοφονία. Την αρχική τους έκπληξη όμως θα διαδεχθεί μια ακόμα μεγαλύτερη, καθώς λίγες ώρες έπειτα από τη σύλληψη του θα διαπιστώσουν ότι το περίστροφο που χρησιμοποίησε για να εξουδετερώσει το Νίκο Μαζιώτη ήταν το ίδιο με αυτό που σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες εκτός από την κάμερα που υπήρχε στην πιάτσα ταξί και το αποτυπώνει να επιβιβάζεται στο όχημα, το φερόμενο ως δολοφόνο τον πρόδωσε ακόμα το gps του αυτοκινήτου που είχε αποθήκευσή την τελευταία κούρσα η οποία είχε τελικό προορισμό στις αποθήκες ιδιοκτησίας του πατέρα του, αλλά και το σαρανταπένταρι όπλο του αφού είναι ίσως ο μοναδικός αστυνομικός στον ακριτικό νομό που έχει στην κατοχή του όπλο τέτοιου διαμετρήματος.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top