0
Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, κάτι όμως που είναι πέρα για πέρα πραγματικό και συνέβη στην κυριολεξία!


Ο άνθρωπος που κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να καταθέσει ως μάρτυρας στο "koriopolis", λέγεται... Βαζελάκης! Μάλιστα στο εφετείο δέχθηκε τρελή καζούρα από τους δικηγόρους.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το τρολ του αιώνα στο ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κληθεί από τον τριμελές εφετείο κακουργημάτων, στο οποίο διεξάγεται η δίκη του "koriopolis" (του σκανδάλου των στημένων αγώνων το 2008-2011) να καταθέσει ως μάρτυρας.

Το εντυπωσιακό έχει να κάνει με τον γραμματέα του τριμελούς εφετείου που επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του είπε πως πρέπει να δώσει το "παρών" σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις για να καταθέσει σαν μάρτυρας. Και αυτό αφού το επώνυμο του είναι... Βαζελάκης!!! Νικόλαος Βαζελάκης...

Δεν έχουμε τίποτα με τον συμπαθέστατο άνθρωπο, αλλά οι δικηγόροι των κατηγορουμένων την Παρασκευή του έκαναν τη σχετική... καζούρα ρωτώντας τον τι ομάδα είναι. Απάντηση δεν πήραν, αλλά πάντως με βάση το επίθετο του πρέπει να είναι Παναθηναϊκός...



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top