0
Νέα τροπή και μάλιστα συνταρακτική παίρνει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». 


Καθώς όπως όλα δείχνουν ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και καλεί ως ύποπτες τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία και την Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι νεαρές κοπέλες θα κληθούν να καταθέσουν μετά το αίτημα του εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Επίσης κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας το ίχνος ιδρώτα που εντοπίστηκε στο τιμόνι δεν ανήκει στον Παντελή Παντελίδη αλλά σε γενετικό υλικό που προσομοιάζει σε αυτό της Φρόσως Κυριάκου.

Κι επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα για να γίνει η επεξεργασία του υλικού αυτού και να επιτευχθεί πλήρης ταυτοποίηση του DNA, η οικογένεια έχει αιτηθεί να σταλεί στο εξωτερικό για ανάλυση.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να διαλευκανθεί αν είναι συμβατά τα χτυπήματα που έφερε ο τραγουδιστής, με τη θέση του οδηγού καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα με τη θέση του οδηγού ενώ ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η εμφάνιση ενός μυστηριώδους προσώπου ο οποίος φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας και το οποίο η εισαγγελία καλεί για εξέταση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top