0
Θα μπορούσε να χάσει κάποιος τη ζωή του από το ίδιο του το κινητό τηλέφωνο; Όχι θα απαντούσαν ίσως οι περισσότεροι σε αυτή τη... χαζή ερώτηση.


Κι όμως, ένας άντρας έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να φορτίσει το κινητό του ενώ βρισκόταν μέσα στην μπανιέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε ηλεκτροπληξία και έχασε επί τόπου την ζωή του.

Ο Richard Bull, όπως ήταν το όνομά του πέθανε την στιγμή που ο φορτιστής του κινητού του, ενός iPhone ήρθε σε επαφή με το νερό της μπανιέρας, μέσα στην οποία βρισκόταν ο ίδιος, στο σπίτι του στο δυτικό Λονδίνο.

Ο 32χρονος πιστεύεται πως έβαλε το κινητό στην πρίζα του διαδρόμου και τράβηξε το καλώδιο ως το μπάνιο, όπου το χρησιμοποιούσε, έχοντάς το ακουμπισμένο στο στήθος του.

Έπαθε τόσο ισχυρά εγκαύματα στο στήθος, το μπράτσο και το χέρι, που όταν τον αντίκρυσε η γυναίκα του, πίστεψε πως κάποιος του είχε επιτεθεί.

«Αυτό που έκανε ήταν τόσο επικίνδυνο, όσο να χρησιμοποιούμε πιστολάκι ενώ κάνουμε μπάνιο. Θα έπρεπε να υπάρχουν οι σχετικές προειδοποιήσεις στις συσκευές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top