0
Το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Ασφάλειας, κατάφερε να «ξεσκεπάσει» ένα παράνομο σκοπευτήριο, γεγονός που αποτελεί μία ακόμη μεγάλη επιτυχία.


Το πρωί του Σαββάτου (18/3), άνδρες της Ασφάλειας και μετά από πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους, μπήκαν σε χώρο στον Ασπρόπυργο όπου είχε φτιαχτεί αυτοσχέδιο σκοπευτήριο με πήλινους στόχους και συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω τον 53χρονο Κων/νο Π. κάτοιοκο Αγίας Βαρβάρας.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος λειτουργούσε παράνομα σκοπευτήριο, χωρίς την σχετική άδεια αλλά και φορολογικές αποδείξεις, ενώ όπως διαπιστώθηκε από το βιβλίο σκοπευτηρίου που διατηρούσε, κατά το διάστημα από τις 25/11/2016 έως και το Σάββατο 18/03/2017 στον εν λόγω χώρο είχαν ασκηθεί στο άθλημα της σκοποβολής περίπου 431 άτομα.

Το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής αξιοποιώντας τις έγκυρες πηγές που κατέφθασαν στην υπηρεσία της, για άλλη μια φορά μετά και την πρόσφατη σύλληψη εμπόρου όπλων στον Πειραιά, κατάφερε να εξιχνιάσει μια υπόθεση με σοβαρότητα και διακριτικότητα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top