0
Η αλλαγή σκηνικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, αφού οι τελευταίες εξελίξεις που το αφορούν είναι ραγδαίες...



Γράφει ο Άρης Ασβεστάς

Η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο ήδη ξεκίνησε: Το τέλος του ανθρώπου που έβλεπε τον Μαρινάκη ως τον... «μόνο συναινετικό», οι εκλογές που τελείωσαν και η νίκη της αλήθειας! 

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, ένας παράγοντας που ήρθε από το πουθενά, δεν τον ήξερε κανείς, δεν είχε ακούσει ποτέ κανείς τη φωνή του στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ, ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα κατέβει τελικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο συνεχιστής των Σαρρή-Γκιρτζίκη, μας τελείωσε…

Το SDNA, σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αισθάνεται πανηγυρικά δικαιωμένο. Ήταν το μοναδικό αθλητικό Μέσο που είπε την αλήθεια για το τι συμβαίνει με τις εκλογές της ΕΠΟ. Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ήταν το μοναδικό αθλητικό Μέσο που σας μετέφερε με ακρίβεια και εγκυρότητα τι συμβαίνει σε κάθε Ένωση ξεχωριστά. Σας μετέφερε με ακρίβεια την ανατροπή που συντελείται στους συσχετισμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με το μήνα. Σας μετέφερε αποκλειστικά και με απόλυτη εγκυρότητα πόσες Ενώσεις έχει η κάθε πλευρά.

Κυρίως σας είχε προετοιμάσει εδώ και μήνες, πολύ πριν τις εκλογές της ΕΠΟ που αναβλήθηκαν τον περασμένο Οκτώβρη, ότι μοναδικός υποψήφιος σε αυτή τη διαδικασία θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος! Δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας, ούτε το μαντεύαμε! Κάναμε ρεπορτάζ!

Και άλλοι έλεγαν ότι κάνουν ρεπορτάζ… Όταν πέρσι τον Ιούνιο σας γράφαμε ότι στο Makedonia Palace ήταν πάνω από 30 Ενώσεις, έγραφαν ότι ήταν 19-20. Όταν σας γράφαμε ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει και πως το αποτέλεσμα έχει κριθεί, έγραφαν πως προηγείται ο Ελευθεριάδης. Όταν σας γράφαμε μία-μία τις Ενώσεις που αλλάζουν στρατόπεδο, έγραφαν ότι και εκείνοι έχουν πάρει άλλες στο δικό τους στρατόπεδο!

Ξέρετε γιατί τα έγραφαν; Γιατί ήταν παπαγαλάκια της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και σας έλεγαν ψέματα!

Η ιστορία έγραψε, οι ψεύτες στα λαγούμια τους και το SDNA πανηγυρικά δικαιωμένο!

Όχι μόνο επειδή σας λέγαμε πάντα την αλήθεια. Αλλά κυρίως γιατί παλέψαμε να ανατρέψουμε την βρωμερή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Παλέψαμε να καθαριστεί ο βόθρος! Και δεν το κρύψαμε ποτέ!

Ο «συναινετικός Μαρινάκης» και το... «αποτέλεσμα» του Οκτώβρη!

Όμως μην αφήσουμε να περάσουν έτσι οι δηλώσεις Ελευθεριάδη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, διότι έκρυβαν αποκαλύψεις:

Ο άνθρωπος το είπε ανοιχτά: «Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός»!

Όσο για τους… υπόλοιπους: «Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα! Αηδίασα με αυτά που είδα».

Μόνο ο Μαρινάκης ταίριαζε με τις δικές του αρχές τελικά! Η αλήθεια είναι ότι το… υποψιαζόμασταν, αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε! Όλοι οι άλλοι, πλην Μαρινάκη, έχουν… Θεό το χρήμα και ο κ. Ελευθεριάδης αηδίασε μ’ αυτούς!

Ήθελε συναίνεση ο κ. Ελευθεριάδης (αλλά και ο Μαρινάκης, όπως μάθαμε)! Γιατί άραγε; Αν κερδίζεις, γιατί ζητάς συναίνεση; Κατεβαίνεις στις εκλογές και τις παίρνεις! Και αν θες συναίνεση, τους καλείς όλους μετά τις εκλογές! Πριν, γιατί; Μήπως για να μην συντριβείς; Μήπως για να εξασφαλίσεις ρόλο στην επόμενη μέρα;

Όμως ο κ. Ελευθεριάδης είπε και ψέματα: «Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε μην χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές;».

Τον μέχρι πρότινος… υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, κάποιος τον έχει κοροϊδέψει! Όχι κύριε Ελευθεριάδη, δεν θα κερδίζατε ποτέ τις εκλογές τον Οκτώβρη. Θα τις κέρδιζε ο Βαγγέλης Γραμμένος!

Θέλετε να σας πούμε και σκορ; Τουλάχιστον 115 στους 181! Να σας το πούμε άλλη μια φορά για να το χωνέψετε: Αν γινόντουσαν εκλογές τον Οκτώβρη, ο Βαγγέλης Γραμμένος θα έπαιρνε τουλάχιστον 115 ψήφους σε σύνολο 181!

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο Ελευθεριάδης την γνωρίζει πολύ καλά…

Και φυσικά κανένας Μελισσανίδης δεν έβαλε τον Μητρόπουλο για να αναβληθούν οι εκλογές… Τις εκλογές τις ανέβαλε το «σύστημα ΕΠΟ» που «εκπροσωπεί» ο Ελευθεριάδης, για να αποφύγουν τη συντριβή! Γι’ αυτό και οι επιδιαιτητές της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο ψήφισαν υπέρ της προσφυγής…

Πάνω από 40 οι Ενώσεις: Και ο Ολυμπιακός και οι… «Μπουτζιώληδες» με τον Γραμμένο!

Ο Ελευθεριάδης δεν θα μας απασχολήσει ξανά. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το αμαρτωλό και φθαρμένο καθεστώς που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο και δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του, δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση. Ούτε ο Ολυμπιακός έχει άλλον υποψήφιο να στηρίξει.

Μπροστά μας είναι οι εκλογές της ΕΠΟ, τον Μάιο ή τον Ιούνιο ή γύρω εκεί τέλος πάντων. Ο Γραμμένος παίζει μόνος του, όπως έπαιζε εδώ και πολύ καιρό, στην πραγματικότητα.

Η σύμπραξη Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, θα νικήσει. Οι Ενώσεις που θέλουν επιτέλους να γυρίσει σελίδα το ποδόσφαιρο και να αναπνεύσει, θα νικήσουν.

Και επειδή σε ό,τι έχουμε γράψει μέχρι τώρα έχουμε δικαιωθεί, σας λέμε σήμερα ότι πλέον οι Ενώσεις που στηρίζουν την «παράταξη Γραμμένου» είναι πάνω από 40 και μέχρι τις εκλογές ολοένα και θα αυξάνονται!

Και μην απορήσετε καθόλου αν και η άλλη πλευρά ψηφίσει στο τέλος Γραμμένο! Έτσι γίνεται πάντα: Για να κρύψεις το μέγεθος της ήττας σου και να μην φανεί το πόσο συντριπτική θα ήταν, πας στο τέλος με τον νικητή…

Μην απορήσετε καθόλου, λοιπόν, αν ακόμα και ο Ολυμπιακός, αν ακόμα και οι «Παλάσκες» και οι «Μπουτζιώληδες», ρίξουν τελικά την ψήφο τους στον Γραμμένο!

Τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα;

Να αφεθεί ο Βαγγέλης Γραμμένος ελεύθερος να φτιάξει μόνος του ένα ωραίο ψηφοδέλτιο, με τους καλύτερους και πιο αξιόλογους προέδρους Ενώσεων.

Και φυσικά να αφήσουν έξω όλους τους γενίτσαρους, όλους όσους πέρασαν και λέρωσαν το ποδόσφαιρο. Οι λεκέδες πρέπει να σβηστούν. Τα παράσιτα να εξαφανιστούν. Καμία συναίνεση με το παρελθόν!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top