0
Σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες αφού η 8η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ίσως η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, ή τουλάχιστον αυτοί που είναι λάτρεις του ωραίου φύλου!


Ο έρωτας θα φωτίσει την ανεξαρτησία, η αγάπη θα συμβαδίσει με την ελευθερία σήμερα. Τα άστρα στέλνουν το φως τους επάνω μας και πρέπει να αφεθούμε στις ενέργειές τους.

Το δικαίωμα της εμμονής

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, ένα σκοτεινό, θηλυκής ενέργειας και παρορμητικό ζώδιο του Νερού όπως ξέρουμε, κανοναρχεί την ημέρα αυτή. Θηλυκή ενέργεια και στον έρωτα, με όψεις που μιλάνε ευθέως για κτήση, κατάκτηση και εμμονή. Το φεγγάρι είναι σε ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Ερμή που κολυμπάει στα νερά των Ιχθύων αλλά κάνει πόλεμο τετραγώνων και με τον Δία από τον Ζυγό, και με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Κριό, ενώ θα είναι και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αυτές οι δύσκολες όψεις στην ουσία βάζουν την αγάπη να πάρει όρκους, δεν είναι κακό αυτό, δεν χρειαζόμαστε μόνον παιχνίδια, θέλουμε και λίγη αφοσίωση…

Ο Πλούτωνας κι ο Ερμής μας ξεσηκώνουν

Σήμερα ολοκληρώνεται με ακρίβεια το εξάγωνο ανάμεσα στον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ερμή από τους Ιχθείς. Πέρα από την όμορφη δημιουργικότητα που σηματοδοτεί αυτή η όψη έρχονται καλά νέα και στον έρωτα, μιας και ο Πλούτωνας ορίζει το βαθύ υποσυνείδητο των πόθων και ο Ερμής είναι η γέφυρα ανάμεσα στο έλλογο και το άλογο κομμάτι του μυαλού μας.

Η μεταξύ τους καλή επικοινωνία απασφαλίζει τους πόθους και επιτρέπει στις φαντασιώσεις να ανέλθουν στην ανώτερη σφαίρα, να εξωτερικευθούν. Ιδανική επιρροή για να μιλήσουν τα σώματα! Και το σώμα λέει πάντα μα πάντα αλήθεια…

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι επιδιώκετε να φέρετε έντονα κοντά σας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Οι Κριοί είστε σε γενική ψυχολογική αναταραχή, θέλετε να λύσετε όλα σας τα θέματα. Οι Ζυγοί προσέξτε, πρέπει όσα επιδιώκετε ερωτικά να τα «περάσετε» με διπλωματικότητα. Οι Καρκίνοι είστε ενθουσιασμένοι από τον έρωτα, αλλά θέλετε τρομερή αποκλειστικότητα. Οι Αιγόκεροι είστε γοητευτικοί και με αυξημένη διαίσθηση. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ευνοείστε πολύ από τον Ερμή. Οι Δίδυμοι έχετε πιθανόν μια νέα γνωριμία πολύ σημαντική. Οι Τοξότες κερδίζετε την αγάπη με την καλή συμπεριφορά σας. Οι Παρθένοι περνάτε ένα πολύ τρυφερό βράδυ. Οι Ιχθείς έχετε έντονο πάθος και περνάτε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με το Βέρτεξ, τον δείκτη του πάθους, να κινείται στον Σκορπιό και τον σταθερό σταυρό έχετε πολύ έντονη διάθεση για σχέσεις με ουσία. Οι Υδροχόοι θέλετε να κάνετε την σχέση σας πιο ουσιαστική. Οι Λέοντες έχετε ανάγκη από  δυναμικό φλερτ. Οι Σκορπιοί κινείστε στον έρωτα με τρόπους που σας κάνουν ακαταμάχητους. Οι Ταύροι είστε απασχολημένοι με ζητήματα του παρελθόντος. 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top