0
Το AudiR8 στο οποίο είχε αναφερθεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου πως είχε βρεθεί στο σημείο του δυστυχήματος στην Αθηνών-Λαμίας, λίγο μετά το μοιραίο, ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.


Το θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας, το οποίο στέρησε τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές οι οποίες προχωρούν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ήταν η τραγική φιγούρα, ο οποίος μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε και γυναίκα και παιδί, είχε μιλήσει για ένα Audi R8 που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας λίγο μετά το τροχαίο. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει:  «Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε "χρειάζεσαι βοήθεια"… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με τα βίντεο όντως 8 λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic  ένα R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το Audi ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες. Ο ποδοσφαιριστής πάντως αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές.

Οι έρευνες για το ελαστικό - Ξεφούσκωσε 1 χιλιόμετρο πριν διαλυθεί

Όσο για τις έρευνες του δυστυχήματος οι πραγματογνώμονες θα συνεργαστούν για να διαπιστώσουν γιατί ένα χιλιόμετρο πριν σκάσει το ελαστικό της Porsche, εκείνο άρχισε να χάνει αέρα. Τα ενδεχόμενα είναι δύο: το πρώτο να έχει να κάνει πως η το αμάξι φορούσε χειμερινά ελαστικά δεκαετίας και σε συνδυασμός της ακαταλληλότητάς τους στις συγκεκριμένες συνθήκες, της παλαιότητας και της υψηλής ταχύτητας άρχισαν να διαλύονται. Το δεύτερο ενδεχόμενο που ερευνάται είναι να πάτησε κάτι στο δρόμο και έτσι να ξεφούσκωσε, μέχρι και να διαλυθεί.

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν λάβει και ένα e-mail από μία γυναίκα η οποία υποστηρίζει πως βρισκόταν εκείνο το απόγευμα στην Αθηνών-Λαμίας στη μεσαία λωρίδα πηγαίνοντας με 120 χιλιόμετρα και η Porsche την προσπέρασε με απίστευτη ταχύτητα, κάνοντας το όχημά της -όπως λέει- να «σηκωθεί» στον αέρα. Και η συγκεκριμένη γυναίκα θα κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top