0
Σε μία απαράδεκτη όσο και προκλητική δήλωση προέβη ο Γιάννης Μπουτάρης, αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζήτησε την καταργηση της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη με τον τρόπο που γίνεται μέχρι σήμερα και να πάρει μια άλλη μορφή, με παράλληλη γιορτή στη νέα παραλία!

«Επέτειος εθνική, σημαντική, ωραία μέρα, αλλά κατά την άποψη μου πρέπει να καταργηθεί αυτή η παρέλαση. Να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα, αντιπροσωπευτικά, γιατί η μεγάλη γίνεται στην Αθήνα, και αντί να έχουμε έναν συρφετό διαφόρων συλλόγων, που δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα ο τρόπος που περπατάνε, να κάνουν ένα πανηγύρι σε όλη τη νέα παραλία, να στήσουν χορευτικά, να έχει μουσική, να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος εξέφρασε αυτή την άποψη και στη διάρκεια της παρέλασης, όσο βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων, συνομιλώντας με βουλευτές και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, για τη σύνθεση της παρέλασης, και σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ απάντησε πως «την ίδια γνώμη έχουν και άλλοι, όμως κάποιος πρέπει να βγει και να το πει δημόσια».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top