0
Ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό της 19ης Μαρτίου.


Ένα μεγάλο μέρος των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/3), που τέθηκαν σε κυκλοφορία μέσω του ίντερνετ και του εκδοτηρίου στη Θύρα 4 του «Απόστολος Νικολαΐδης», έγιναν ήδη… καπνός, κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (8/3).

Από τα περίπου 7.000 εισιτήρια που «κυκλοφόρησαν» σε web και εκδοτήριο, «έφυγαν» περίπου 1.200 μέχρι το κλείσιμο του εκδοτηρίου το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ πολύ πιο αυξημένη ζήτηση περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόσο την Πέμπτη (9/3), όσο και την Παρασκευή (10/3).

Το… sold out στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο θα καθυστερήσει για λίγα 24ωρα ακόμη, διότι η «πράσινη» ΠΑΕ έχει δώσει προτεραιότητα μίας εβδομάδας (έως την Τετάρτη 15/3) στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είτε αυτά είναι ήδη εγγεγραμμένα, είτε εγγραφούν τώρα.

Εγγραφές μελών μπορούν να πραγματοποιούνται επιτόπου στα εκδοτήρια, ή ηλεκτρονικά, ενώ κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι ένα (1) εισιτήριο ανά κάρτα. Ως γνωστόν, η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλους και τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη 16/3 η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα), θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω του viva.gr και μέσω του εκδοτηρίου στη Θύρα 4. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 9:30 π.μ. έως 5:30 μ.μ. τις καθημερινές, ενώ το σαββατοκύριακο τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές ανά θύρα είναι:

-Θύρες 13, 14 (εισιτήρια μόνο απ’ τα εκδοτήρια και όχι ηλεκτρονικά): 20 ευρώ.

-Θύρες 6, 7: 25 ευρώ.

-Θύρες 1, 5Β, 5Γ, 8, 12: 30 ευρώ.

-Θύρες 2, 5Α, 11: 50 ευρώ.

-Θύρα 10: 80 ευρώ.

-Θύρα 3 (VIP): 120 ευρώ.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top