0
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στην πλατεία Συντάγματος αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί ενάντια στα «ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις» της κυβέρνησης. 


Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας τονίζουν πως έχει έρθει η ώρα να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ζητούν: «πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου».


Την ίδια ώρα στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί σχετικό βίντεο όπου γίνεται λόγος για οχήματα - νεκροφόρες, για υπηρεσίες - χωματερές, για ενδοεπικοινωνία - ευάλωτη σε εγκληματικές ομάδες κ.α. 


Οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ σημειώνουν ακόμη πως πρέπει να «δοθεί ένα τέλος στον εμπαιγμό και την απαξίωση». 


Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής επισημαίνει ότι «σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζικά και αγωνιστικά διεκδικώντας.


Ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, την π άμεση και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του ΣτΕ, την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των αποθεματικών, την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας».

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top