0
Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο την Τρίτη, κατά την διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτά που έγιναν εντός της αίθουσας. 


Και αυτό γιατί προκλήθηκε τεράστιος σάλος με τον άνδρα των ΜΑΤ που φέρεται να είχε ενσωματωμένη στην στολή του μία κρυφή κάμερα, καταγράφοντας τους αντιφασίστες που βρίσκονταν εκεί.

Η δημοσιοποίηση της παρακάτω φωτογραφίας, προκάλεσε την επέμβαση του Αττικάρχη, ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να διαπιστωθεί αν όντως ισχύουν οι καταγγελίες.


Λίγες ώρες αργότερα, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε πως μετά από την σχετική έρευνα διαπιστώθηκε πως η συσκευή που είχε στην κατοχή του ο συγκεκριμένος άνδρας των ΜΑΤ δεν ήταν κάτι άλλο παρά ένα PowerBank, το οποίο φορτίζει το κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα για να το κάνουν ακόμη καλύτερο, συμπλήρωναν πως λόγω του προβλήματος που υπάρχει στις επικοινωνίες, την ίδια συσκευή και το bluetooth την χρησιμοποιούν και άλλοι αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.

Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα πράγματα από gadgets, δεν πείστηκαν από την απάντηση της ΕΛ.ΑΣ, όπως και η νούμερο 1 κατασκευάστρια εταιρία actions cameras.

Ένας χρήστης του Twitter λοιπόν, πόσταρε την επίμαχη φωτογραφία στην GoPro, ρωτώντας: «Aυτό είναι το power bank σας με φακό», για να λάβει την εξής απάντηση: «Αυτό μοιάζει με κάμερα. Η κάμερα δεν θα φορτίσει το τηλέφωνό».


Μάλιστα, επειδή ο διαχειριστής του λογαριασμού της διάσημης εταιρίας δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, πόσταρε και το link με τα power banks (τα οποία ονομάζει power packs) που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είχε ο άνδρας των ΜΑΤ στην στολή του και φυσικά δεν έχουν κάτι που να μοιάζει με φακό κάμερας...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top