0
Ακόμη και τα κέρματα μέχρι και το τελευταίο πορτοφολάκι που υπήρχε στο σπίτι είχαν αφαιρέσει οι δράστες της δολοφονίας του αρχιμανδρίτη στον Γέρακα. 


Μάλιστα, ο άγριος βασανισμός του αρχιμανδρίτη από τους δύο δολοφόνους δεν αποκλείεται να προέρχεται από την προσπάθειά τους να αντλήσουν πληροφορίες για τα σημεία στα οποία έκρυβε χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αρχιμανδρίτης, όπως αποκαλύφθηκε από τη νεκροτομή, είχε δύο σπασμένα πλευρά, ενώ οι δράστες τον είχαν χειροπόδαρα, είχαν επιχειρήσει να τον στραγγαλίσουν, να τον πνίξουν με ένα μαξιλάρι και τελικά τον σκότωσαν 

Όπως προέκυψε οι δράστες είναι δύο και όχι ένας και τώρα η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων.

Στη φαρέτρα της έχει ένα βίντεο-καταγραφή μια μέρα πριν τη  δολοφονία. Σε αυτό απεικονίζεται ο Αρχιμανδρίτης να πηγαίνει στο περίπτερο. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μελετούν τόσο αυτό το βίντεο, όσο και άλλα που υπάρχουν αναζητώντας κινήσεις υπόπτων, η απεικόνιση των οποίων θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες. 

Επίσης, οι αστυνομικοί μελετούν τα sms, τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και τις συνομιλίες του θύματος στα social media, προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο που ίσως τους οδηγήσει στους δολοφόνους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες φεύγοντας από το διαμέρισμα της οδού Ναυπλίου πήραν μαζί το κινητό του αρχιμανδρίτη. Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. ελπίζει ότι θα αποκομίσει επιπλέον στοιχεία μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όταν δηλαδή θα λάβει όλα τα δεδομένα. 

Σε κάθε περίπτωση, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν ο δράστης να ήταν κάποιος από τους ευεργετηθέντες του ιερωμένου (είχε εξαιρετικά πλούσιο φιλανθρωπικό έργο), ενδεχομένως με προβλήματα διαβίωσης ίσως και χρήστες ναρκωτικών. 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top