0
Ο Κώστας Καραμανλής το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», για την παρουσίαση βιβλίου για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.


Στην εκδήλωσε εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό παραβρέθηκαν, ο τότε υπουργός Βύρων Πολύδωρας και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος που ήταν και ομιλητής καθώς επίσης ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που ο Κώστας Καραμανλής, έκανε εμφάνιση, σε εκδήλωση που αφορά την περίοδο της διακυβέρνησης του.

Πριν από ένα μήνα, ο κ. Καραμανλής είχε παραβρεθεί στην αγγλική έκδοση του συλλογικού τόμου «The Greek Political Economy: 2000-2015» από το «Ρεύμα Σκέψης» όπου έδειχνε την περίοδο Σημίτη για την διόγκωση του χρέους.

Η παρουσία του Καραμανλή σε δύο εκδηλώσεις που αφορούν τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του, δείχνει την πρόθεση να υπερασπιστεί έστω και με συμβολικές παρουσίες την περίοδο 2004 -2009, τουλάχιστον σε ότι αφορά βασικούς πυλώνες της.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top