0
Πρόκειται για πρόσωπα που είχαν γίνει πολύ γνωστά, είχαν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, που όμως σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που είναι και με τι ασχολούνται.


Πρόκειται για τραγουδίστριες που πήραν μέρος σε reality παιχνίδια και έγιναν γνωστές, μάλιστα για κάποιο διάστημα ήταν περιζήτητες.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες των reality, δεν προλάβαιναν να κλείνουν συμβόλαια με δισκογραφικές εταιρίες και να εμφανίζονται σε εκπομπές που έκαναν απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί το διάστημα εκείνο να είχαν μονοπωλήσει τα μέσα, ωστόσο σήμερα έχουν εξαφανιστεί, άλλοι έχουν αποσυρθεί, είτε από επιλογή είτε λόγω συνθηκών, άλλοι έχουν αλλάξει επάγγελμα ή έχουν αφοσιωθεί στην οικογένειά τους.


Χριστίνα Κολέτσα

Ασχολείται με το τραγούδι μέχρι και σήμερα, ενώ οι σέξι φωτογραφίσεις της είναι αυτές που κέρδισαν τις εντυπώσεις.


Φωτεινή Τσιτσίγκου

Συνεχίζει να τραγουδά και κατέβηκε και υποψήφια με τον Απόστολο Γκλέτσο.


Νάνσυ Αλεξιάδη

Μετά την συμμετοχή της στο Fame Story έβγαλε τους δίσκους της και συνεχίζει να τραγουδά.


Ελεάνα Παπαϊωάννου

Όταν πήρε μέρος στο πρώτο Fame Story, ήταν μόλις 19 ετών. Σήμερα στα 31 της ασχολείται ακόμα επαγγελματικά με το τραγούδι.


Άσπα Τσίνα

Τελευταία φορά ήρθε στην επικαιρότητα όταν αποκάλυψε ότι συγχώρεσε τον άντρα της που είχε δυο χρόνια παράλληλη σχέση. Σήμερα η τραγουδίστρια αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στο καταφύγιο ζώων στο Καρπενήσι όπου μένει μόνιμα. Η Άσπα Τσίνα προσφέρει εθελοντικά την βοήθειά της, ταϊζει τα αδέσποτα ζώα και παίζει μαζί τους.


Ιωάννα Κουταλίδου

Είχε τραβήξει τα βλέμματα λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα της. Μετά από μια σύντομη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Μαρία Ιακώβου

Συμμετείχε στο τελευταίο Fame Story 4. Η μεγάλη της επιτυχία, που την έκανε περισσότερο γνωστή, ήταν «Τα μαύρα μεσάνυχτα». Εμφανίζεται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα, στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών.

Αννέτ Αρτάνι

Η Ελληνοαμερικάνα κυκλοφόρησε δίσκους και εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Σήμερα, έχει έναν γιο και ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

ΠΗΓΗ: tff.gr-youweekly.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top