0
Ένα γκαράζ στην περιοχή του Αλίμου μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική. 


Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στο γκαράζ λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και του αρχιληστή, στη Νέα Σμύρνη και την Ηλιούπολη, αντίστοιχα. 

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο των ΤΕΕΜ αλλά και των εργαστηρίων της Αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να είναι σε θέση να πουν αν τα όπλα έχουν να κάνουν με τη Ρούπα και τον Επαναστατικό Αγώνα. O κίνδυνος τα οχήματα να είναι παγιδευμένα έχει ως αποτέλεσμα οι κινήσεις των αστυνομικών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι πιθανότατα οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφθασαν στο γκαραζ της οδού Κύπρου, απο υλικό που βρέθηκε στα διαμερίσματα της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου όπου έμενε η 25χρονη που συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα. Και αυτό γιατί στο σπίτι της Ρούπα βρέθηκαν σημειώσεις, κλειδιά, αστυνομικές ταυτότητες, τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η 48χρονη, στοιχεία που  όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές αξιοποιούν οι αστυνομικοί για να προχωρήσουν περαιτέρω την έρευνά τους.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ανοίγει ένας νέος κύκλος που έχει να κάνει όχι μόνο με γιάφκες αλλά και με πρόσωπα. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.

Τα αυτοκίνητα

Τα δυο αυτοκίνητα που εντοπίστηκαν στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου στον Άλιμο δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί αν είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές ως κλεμμένα, αφού δεν φέρουν τις πραγματικές τους πινακίδες, αλλά πλαστές που αντιστοιχούν σε άλλα αυτοκίνητα. Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Golf  που βρέθηκε στον Άλιμο φέρει πινακίδες που αντιστοιχούν σε μοντέλο Ford KA, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai φέρει επίσης πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε αυτοκίνητο ίδιου τύπου, πλην όμως, ανήκει σε πολίτη που διαμένει στα δυτικά προάστια και το αυτοκίνητό του είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, όπως διαπίστωσαν ήδη οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες το Hyundai ανήκει στον Μαζιώτη και το είχε αγοράσει στο διάστημα που ήταν δραπέτης με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. 



Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top