0
Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν τα Εξάρχεια, για να δημιουργείται η εικόνα ότι εκεί συμβαίνει κάτι φρικτό, υποστήριξε η Σία Αναγνωστοπούλου.


Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στα Εξάρχεια, με αφορμή και την επίθεση με καλάσνικοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός- τόνισε ότι το πρόβλημα στην περιοχή δεν έχει καμία σχέση με τους αναρχικούς, ενώ πρόσθεσε ότι το θέμα δεν μπορεί να λυθεί με μία επίθεση της αστυνομίας.

«Το θέμα είναι ότι στη περιοχή επί κάποια χρόνια δημιουργήθηκε ένα άβατο, αφέθηκε λίγο ως μία ξεχωριστή περιοχή. Και δεν θα το βάλω σε θέμα κυβερνήσεων γιατί έχουμε μία επίθεση και ένας άνθρωπος τραυματίστηκε», είπε κ. Αναγνωστοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υποστηρίζοντας ότι η εικόνα της περιοχής δεν είναι η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια, η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση, καθώς δεν θα τελειώσει η υπόθεση με μία επίθεση της αστυνομίας. «Είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, κάποια στιγμή, η αστυνομία να κάνει μία επίθεση, να έχουμε επεισόδια και πάρα πολλά μάλιστα, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα», συμπλήρωσε.

«Η ασφάλεια δεν λύνεται πάντα με βίαιο τρόπο. Η ασφάλεια λύνεται με το να δει κανείς ποια είναι η πηγή του κακού ή αν χρησιμοποιούνται τα Εξάρχεια από άλλους που δεν ζουν εκεί, μόνο και μόνο για να δημιουργείται αυτή η εικόνα ότι στα Εξάρχεια συμβαίνει κάτι φρικτό και τρομερό», συμπλήρωσε η κ. Αναγνωστοπούλου.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο Νίκος Τόσκας δείχνει ευαισθησία στο θέμα, ως αρμόδιος υπουργός. «Προσπαθεί να δει τι συμβαίνει στα Εξάρχεια, να μπορέσει να βγάλει μία άκρη. Γιατί οι κατά καιρούς επιθέσεις της αστυνομίας, όπως γίνονταν στο παρελθόν, δεν λύνουν κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Το θέμα είναι, σύμφωνα με την ίδια, να διαπιστωθεί «τι είδους παρανομία έχει συγκεντρωθεί στα Εξάρχεια», ενώ συμπλήρωσε ότι «οι αναρχικοί, ας μη γελιόμαστε, δεν έχουν καμία σχέση». Οταν όμως της ζητήθηκε να απαντήσει σε ποιους οφείλεται η κατάσταση στα Εξάρχεια, απάντησε «αυτό δεν μπορώ να το ξέρω εγώ, θα το ξέρει σίγουρα ο υπουργός».

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top