0
Οι Φινλανδικές αερογραμμές φαίνεται πως δεν πιστεύουν ιδιαίτερα στις προλήψεις, καθώς μια από τις πτήσεις της Finnair συγκέντρωσε πάνω της όλα τα "πιθανά" κακά, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν.


Συγκεκριμένα, η πτήση 666, που εκτελούνταν από αεροσκάφος ηλικίας 13 ετών, απογειώθηκε από την Κοπεγχάγη με προορισμό στο Ελσίνκι και προσγειώθηκε στις 13:31 μ.μ (τοπική ώρα) Παρασκευή και 13.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η διεθνής ονομασία για το αεροδρόμιο του Ελσίνκι είναι "HEL", γεγονός που παραπέμπει στο hell (κόλαση).

Έτσι, οι επιβάτες της πτήσης 666 μπορεί να ανησυχούσαν λίγο περισσότερο, καθώς ήξεραν ότι θα πετάξουν για το HEL Παρασκευή και 13.


Η εταιρία συνηθίζει να προγραμματίζει τέτοιες πτήσεις και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν η ανάλογη πτήση είχε προσγειωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο πιλότος Juha-Pekka Keidasto δηλώνει πως "Είναι ένα αστείο μεταξύ των πιλότων. Δεν είμαι προληπτικός, πρόκειται απλά για σύμπτωση."

Όσον αφορά τους περισσότερο αγχωμένος επιβάτες,  λέει: "Αν ένας επιβάτης είναι περισσότερο αγχωμένος προσπαθούμε να του προσφέρουμε βοήθεια και να τον καθησυχάσουμε." 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top