Πόσες φορές αλήθεια δεν έχετε εκνευριστεί, όταν κάποιος απερίσκεπτος ή ανόητος οδηγός πίσω σας χρησιμοποιεί χωρίς λόγο τη μεγάλη σκάλα των φώτων τυφλώνοντας τους πάντες. Βρέθηκε λύση να τον βάλετε στη θέση του.



Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Προφανώς δεν είμαστε η μοναδική χώρα που εκτρέφει βλάκες και επικίνδυνους οδηγούς, αυτό τουλάχιστον μας διδάσκει η ιδιοφυής λύση την οποία ανακάλυψαν Κινέζοι, προκειμένου να αποθαρρύνουν τους οδηγούς που ακολουθούν να χρησιμοποιούν αναίτια την μεγάλη σκάλα φώτων, παρεμποδίζοντας τους οδηγούς που προπορεύονται.

Τι σκαρφίστηκαν λοιπόν οι πανούργοι… Τοποθέτησαν στο πίσω παράθυρο των αυτοκινήτων τους μια ειδική αυτοκόλλητη μεμβράνη, η οποία γίνεται ορατή μόνο όταν μεγάλη δέσμη φωτός πέσει επάνω της. Τι αποκαλύπτει αυτή η μεμβράνη; Το χάρο τον ίδιο! Οι χαλκομανίες υιοθετούν τρομακτικό περιεχόμενο, τέτοιο ώστε να φρικάρεις!


Οι εικόνες τρόμου είναι από φαντάσματα, πνεύματα αλλά και τέρατα που προέρχονται από τις ταινίες της Ανατολής και το Χόλιγουντ.

Προφανώς υπάρχουν ανησυχίες ότι μπορούν να προκληθούν ατυχήματα από το θέαμα ενός δράκου της κόλασης που σε κοιτάζει στα μάτια αγριεμένος, αλλά δεν γίνεται αλλιώς να συμμορφωθούν οι επικίνδυνοι και αμελείς οδηγοί. Γι αυτό το νου σου…

 
Top