Στη διακοπή των χειμερινών εμφανίσεών του προχώρησε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος, καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να μπει στο νοσοκομείο.

Έπειτα από την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε ξαφνικά έντονη δυσφορία και σφίξιμο στην καρδιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 


Όπως ενημέρωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής θα χειρουργηθεί άμεσα.

«Για λόγους σοβαρής υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δεν θα συνεχίσει να είναι μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν του. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά... Ραντεβού την Παρασκευή...» ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του χειμερινού κέντρου.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου ανέφερε στην εφημερίδα «Freddo»: «Είχε κάποια σημάδια κόπωσης και, όπως γνωρίζαμε, περίμενε τον γιατρό του να επιστρέψει από το εξωτερικό για να τον δει. Έγινε αυτό και μετά τη συνάντησή τους και κάποιες εξετάσεις, του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί την Πέμπτη». 

Σύμφωνα όμως με το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, είναι καλά στην υγεία του και ουδέποτε μεταφέρθηκε, από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο ή από κάποιον συνεργάτη του, στους υπεύθυνους του νυχτερινού κέντρου, ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.  

 
Top