Η μεγάλη σύγχρονη μορφή της Ορθοδοξίας, ο Άγιος Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν είχε μιλήσει για τις προκλήσεις της Τουρκίας, οι οποίες θα την οδηγήσουν στην καταστροφή της και τον διαμελισμό της.


Ο κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, είχε προφητεύσει, πως οι Τούρκοι θα κάνουν μια μεγάλη πρόσκληση στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας δυο, τρία νησιά, αλλά αυτό θα είναι το τέλος τους, όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει!

Ο Γέροντας είχε πει πως η χώρα μας θα πάρει πίσω την Κωνσταντινούπολη, ενώ οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι θα πάρουν και αυτοί τα δικά τους εδάφη, γεγονός που θα οδηγήσει στον αναπόφευκτο διαμελισμό της Τουρκίας.


Οι ραγδαίες και καταιγιστικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα, με την εκδήλωση πραξικοπήματος και την ανατροπή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φαίνεται, είναι η Αρχή του Τέλους του άνομου αυτού κράτους, της χώρας η οποίας ιδρύθηκε πάνω σε ποταμούς αίματος, Ελλήνων, Αρμενίων, Κυπρίων, Κούρδων...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, με ένα μικρό κομμάτι μα τόσο σημαντικό όσων είχε προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος, για τις εξελίξεις που θα οδηγήσουν την Τουρκία, στην οριστική της καταστροφή και διάλυση:



 
Top