Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, η ανθρωποκτονία 84χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη και απανθρακωμένη την 24-9-2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι μία 44χρονη ημεδαπή, καθώς και δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας (άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 37 ετών αμφότεροι).


Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρών κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων. 

Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ο ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες. 

Από την έρευνα της αστυνομίας, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων. 

Σε βάρος της 44χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ αναμένεται η έκδοση αντίστοιχων ενταλμάτων και για τους δύο άλλους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς, που διαμένουν στην αλλοδαπή.

 
Top