Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι ήταν εκείνο που το βράδυ της Τετάρτης μονοπώλησε παρεΐστικες κουβέντες και σχόλια ανάμεσα στους θαμώνες του κοσμικού «Island» στην παραλιακή.

Οι περισσότεροι, άνδρες και γυναίκες, αναγνώριζαν σχεδόν αμέσως τον νεαρό. Δεν ήταν άλλος από τον μέσο του Ολυμπιακού, τον 24χρονο Παϊτίμ Κασάμι. 

Μαζί του, μια κοπέλα που οι περισσότερες κοσμικές παρέες ήξεραν, αλλά δεν μπορούσαν να πιστέψουν με την πρώτη ματιά ότι επρόκειτο για εκείνη… Ηταν η Ελένη Αλαφούζου, κόρη του Γιάννη Αλαφούζου, 21 ετών, που σπουδάζει στη Βοστώνη. Πρόκειται, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, για μια εξαιρετική κοπέλα με σπάνια ποιότητα και χαμηλό προφίλ.

Τα σχόλια για τους δύο νέους  έδιναν κι έπαιρναν. Διαχυτικοί, χαμογελαστοί και πολύ άνετοι μεταξύ τους, έμοιαζαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Και πραγματικά τόσο ο Κασάμι, παιδί Αλβανών, με καταγωγή από τα Σκόπια και πολιτογραφημένος στην Ελβετία, όσο και η κόρη του Γιάννη Αλαφούζου έδειχναν να μη νοιάζονται για τις όποιες διαφορές μπορεί να τους «χωρίζουν». 

Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της όμορφης Ελένης έλεγαν με νόημα ότι ο πατέρας της Γιάννης Αλαφούζος, όπως άλλωστε και κάθε πατέρας που επιθυμεί τα παιδιά του να είναι ευτυχισμένα, στην περίπτωση που θα... προχωρούσε σε κάτι παραπάνω η παρέα των δύο νέων, θα έφτανε ακόμη και στο σημείο να κάνει για χατίρι της κόρης του και την τεράστια κίνηση να πάρει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό!

 
Top