Κάλυψε πλήρως τη δράση του γιού του -ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από μικροεπεισόδια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι- ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.


«Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιναζιστική κι αντιφασιστική συνείδηση του γιου μου», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, του σχεδίου νόμου για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, απαντώντας σε φραστικές επιθέσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το γεγονός, δεν θέλησα να παρέμβω, ούτε δημόσια, ούτε με άλλο τρόπο, ακριβώς γιατί αυτό θα αποτελούσε μεροληπτική αντιμετώπιση του γιου μου, του οποίου ο πατέρας τυχαίνει να είναι υπουργός» είπε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ χαρακτήρισε «κατευθυνόμενα» και «μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα», πολλά από όσα γράφτηκαν, «κυρίως στο διαδίκτυο» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Προφανώς δεν περιμένω από μεριά της Χρυσής Αυγής οποιαδήποτε ευαισθησία γύρω από ζητήματα δικαιωμάτων, προσωπικών δεδομένων, χάνει κανείς τον χρόνο του να απευθύνεται προς αυτή την πλευρά» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης και κατέληξε λέγοντας ότι «όταν ακούω τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή, μου έρχονται στο νου τα λόγια του μάρτυρα στη δίκη του Φύσσα και φίλο του Παύλου Φύσσα την φράση ότι “έκαναν σαν κτήνη”».

 
Top