Με λόγο ευθύ, ξεκάθαρο και συνάμα καυστικό, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Missouri στο Κάνσας, Michael Hudson, αποκαλύπτει, τα σκοτεινά σχέδια των δανειστών της Ελλάδας, τα οποία μόλις λάβουν την... εντολή θα εφαρμόσουν ασκαρδαμυκτί, οι υπαλληλίσκοι τους στο ελληνικό «κυνοβούλιο»...

Ο  Michael Hudson, περιγράφει με αλλά με τρόπο αναλυτικό, τι περιμένει το αμέσως επόμενο διάστημα τους Έλληνες και τη χώρα, προοιωνίζοντας ανατριχιαστικό, αυτό που σχεδιάζεται για το μέλλον:

«Το IMF λέει ότι δεν θα μειώσει το χρέος ούτε ένα ευρώ.Το χρέος θα μείνει ως έχει.

Αν το χρέος μειωθεί, θα χάσουν οι Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες, καθώς και τράπεζες άλλων χωρών και αρνούνται να χάσουν ακόμη και ένα λεπτό του ευρώ.

Έτσι στο IMF λένε: Θα παραμείνει κάθε ευρώ του θανάσιμου χρέους, αλλά θα σας δώσουμε χαμηλό επιτόκιο (1,5%) και δεν πληρώνετε το χρέος για 25 χρόνια, αλλά υπάρχει ένας όρος.
Θα κόψετε τις συντάξεις, θα έχετε λιτότητα, θα ιδιωτικοποιήστε την κυβέρνηση της χώρας και θα συρρικνώσετε την οικονομία σας.

Θα την συρρικνώσετε κατά 1% έως 3% τον χρόνο και έτσι με το 1,5% επιτόκιο, εμείς θα σας φάμε όση ανάπτυξη θα έχετε.

Θα σας «φάμε» κάθε ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια και θα καταλήξετε να πληρώνετε τα πάντα στις Γερμανικές τράπεζες.

Ξέρουμε ότι δεν μπορείτε, ξέρουμε πως αν κόψετε τις συντάξεις θα συρρικνωθείτε, ξέρουμε ότι θα έχετε απεργίες, ξέρουμε ότι θα μεταναστεύσετε, αλλά σας έχουμε και άλλη λύση. Πουλήστε τα μέλη του σώματός σας, τη γυναίκα σας, τον δημόσιο πλούτο, τρένα, αεροδρόμια, ό,τι έχετε πουλήστε το στους Γερμανούς και εσείς δεν θα έχετε ΤΙΠΟΤΑ και σηκωθείτε να ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ.

Αυτή είναι η βίαιη λύση για την Ελλάδα».


 
Top