Ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλία του Γιάννη Βρέντζου με αξιωματικό της Αστυνομίας για μία συνεργασία, ενώ ο αξιωματικός αναφέρεται και στο τμήμα το οποίο ανέλαβε την επιχείρηση εφόδου στον ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε συνομιλία του υπερκοριού της ΕΥΠ από τον Ιούλιο του 2012, μεταξύ του διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζο με ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να συνεργαστούν.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη συνομιλία ο αξιωματικός αναφέρει στον Βρέντζο τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υπάρξει κάποια συνεργασία, ενώ λόγος γίνεται και για το τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το τμήμα που ανέλαβε την επιχείρηση την περασμένη Δευτέρα για την σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Η συνομιλία του Γιάννη Βρέντζου με τον αξιωματικό στις 3 Ιουλίου 2012:

 -Θα τα πούμε. Προχτές εκεί πήγαμε μια βόλτα, είμαστε και γκαντέμηδες, την ώρα που πήγα εκεί έγινε η ληστεία στο σπίτι του Δώνη, με πιστολίδια με ιστορίες και ανέβηκα άρον άρον μετά τις αστυνομικές επιχειρήσεις που κάνανε… Τι ήθελα να πω… θα τα πούμε από κοντά βέβαια. Εκεί ένα κομμάτι… οι κάμερες εκεί βλέπουνε πολλά πράγματα το σύστημα είναι πολύ παλιό. Κατ’ αρχήν δεν έχει αρχείο. Κάνουμε εκεί μια έρευνα για να ξέρουμε…

- Kαλά θα τα πούμε αυτά από κοντά.

- Και όσον αφορά εκεί και τα άλλα τα παιδιά κάνω εκεί μια έρευνα να ξέρουμε τι, που, ποιος κ.τ.λ. κι αν ενδιαφέρεται κάποιος για κάτι έχω μια εικόνα τώρα. Βασικά εκεί μας ενδιαφέρει πιστεύω η αστυνομική διεύθυνση σε κεντρικό επίπεδο άνθρωποι που μπορείς να συνεργαστείς και το άλλο που είπαμε. Και βασικά το τμήμα του δημοτικού θεάτρου που έχει την αρμοδιότητα του γηπέδου. Την αρχική αρμοδιότητα.

-  Ωραία. Εντάξει. Οπότε μιλάμε.

- Θα τα πούμε από κοντά.


 
Top