Το περιστατικό που έχει καταγράψει κάμερα κινητού έχει καταγραφεί μία ήρεμη ημέρα στο πάρκινγκ του Ζωολογικού Κήπου του Χιούστον στο Τέξας.

Προφανώς όμως για τις κυρίες που βλέπουμε στις εικόνες, τα θηρία ήταν εντός τους, καθώς αποφάσισαν να τα αφήσουν ελεύθερα στον χώρο στάθμευσης με αφορμή μια θέση πάρκινγκ για την οποία προφανώς υπήρξαν έντονες διαφωνίες για την κυριότητά της.

Όπως λέει η γυναίκα (βεβαίως...) που τράβηξε το βίντει, η Linda Padilla, βρισκόταν με τον σύζυγό της στον χώρο προσπαθώντας να παρκάρουν και αυτοί για να μπουν στον ζωολογικό κήπο. Ξαφνικά βλέπει μπροστά της μία γυναίκα να πετάγεται από έναν διπλανό διάδρομο και να στέκεται εμπρός σε μία άδεια θέση (προφανώς να την φυλάξει για το αυτοκίνητο της οικογένειάς της μέχρι να έρθει να παρκάρει). 

Όμως στο σημείο έφθασε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήθελε να παρκάρει. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον συνήθη δρόμο σ' αυτές τις περιπτώσεις, με μόνη διαφορά τον ειδικό τρόπο που έχουν οι γυναίκες να μάχονται «μαλλί με μαλλί». 

Το περιστατικό κράτησε για αρκετή ώρα, χωρίς τελικό νικητή, μιας και η αστυνομία που κατέφθασε σε χρόνο ρεκόρ, έδωσε την λύση. Πάντως όπως μαθαίνουμε μέσω της Linda καμία από τις δύο γυναίκες δεν έκανε μήνυση στην άλλη για το συμβάν. 

Ενώ και ο Ζωολογικός Κήπος του Χιούστον πήρε θέση, λέγοντας ότι αν και ο χώρος πάρκινγκ είναι εκτός της δικαιοδοσίας του, είναι πολύ απογοητευμένοι με την συμπεριφορά των δύο γυναικών.

 
Top