0
Η ειδικός σε θέματα πτήσεων, Κριστίν Νεγκρόνι, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να φοράτε κολάν στο αεροπλάνο. 

Η δημοσιογράφος γράφει για τα αεροπορικά ταξίδια εδώ και δεκαετίες και είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times, The Crash Detectives.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, η συγγραφέας εξήγησε ότι όσο δελεαστικό κι αν είναι να βολευτείτε στην πτήση μεγάλων αποστάσεων – μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο σε περίπτωση καταστροφής στο αεροσκάφος.

Η ίδια εξήγησε: «Μπορεί να χρειαστεί να διαφύγετε μέσω πυρκαγιάς στην καμπίνα ή μπορεί να υπάρξει ξεχωριστή πυρκαγιά στο έδαφος μόλις βγείτε από το αεροσκάφος. Όλοι φορούν παντελόνια γιόγκα στα αεροπλάνα τώρα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες επειδή είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω σας αν υπάρξει πυρκαγιά».

«Και μην διανοηθείτε καν να βγάλετε τα παπούτσια σας, γιατί στην ίδια περίπτωση θα είχατε μια μάλλον επώδυνη διαδρομή μέχρι την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης. Αν δραπετεύσετε από ένα αεροσκάφος, το δάπεδο μπορεί να είναι πολύ ζεστό ή κρύο, μπορεί να είναι καλυμμένο με λάδι ή να καίγεται, ή να βρίσκεστε σε ένα χωράφι με καλαμπόκια – δεν θα θέλατε να είστε ξυπόλητοι».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top