0
Ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας, ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και προχώρησε σε μία εξομολόγηση λέγοντας: 

«Ένιωθα ότι μου συμβαίνει κάτι περίεργο και έπρεπε να πορευτώ με αυτό, αλλά χωρίς να το πω. Δεν το είπα σε κανέναν. Δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ, μέχρι που μεγάλωσα πολύ.

Ο πατέρας μου είχε πεθάνει όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου το έμαθε και το αποδέχθηκε μετά. Θεώρησε τον εαυτό της υπεύθυνο που εγώ δε γεννήθηκα όπως εκείνη θα ήθελε.

Το έμαθε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου ανθρώπου που ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν.

Είχαμε μια ιστορία όχι εύκολη στο σπίτι, όπου μου συμπαραστάθηκαν τα αδέλφια μου. Με πήγε σε ψυχολόγο, πήγαμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία και μετά από 5 συνεδρίες της είπα ότι πρέπει να φύγουμε και να αποδεχθεί αυτό που είμαι. Ήξερε και τους συντρόφους μου».

«Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου, αλλά οι ουσιαστικές σχέσεις που έχουν μείνει στην καρδιά μου είναι πολύ μεγάλες, δεκαετίας.

Όταν έχασα τον δεύτερο έρωτα της ζωής μου που ήταν ο μεγαλύτερος, είχα φτάσει σε ένα σημείο να μη θέλω να ζω. Μπήκε ο τρίτος έρωτας στη ζωή μου που με ξανά ανέβασε στα ουράνια», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top