0
Το νέο Active Lane Change με τεχνολογία που θα «διαβάζει» τα μάτια του οδηγού θα είναι μέρος του συστήματος Highway Assistant επιπέδου 2+ της BMW.

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες δηλαδή των μοντέλων της βαυαρικής φίρμας θα μπορούν, σε πρώτη φάση, να αλλάζουν λωρίδα κυκλοφορίας απλώς, κοιτώντας τον καθρέφτη τους…

Πώς λειτουργεί

Το αυτοκίνητο, μέσω του συστήματος Active Lane Change, προτείνει στον οδηγό να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας και ο οδηγός μπορεί να επιβεβαιώσει εάν συμφωνεί με αυτήν την προτροπή κοιτάζοντας απλά τον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη ώστε να αλλάξει κατεύθυνση. Κατόπιν, το Active Lane Change, εκτελεί αυτόματα την εντολή κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις στο τιμόνι.

Το Active Lane Change θα παρουσιαστεί στη νέα Σειρά 5 θα προστεθεί στα μοντέλα iX τον Μάρτιο και στη συνέχεια θα «περάσει» στις X5, X6 (εξαιρουμένων των μοντέλων M Competition) και X7 από τον Απρίλιο.


Τέλος, η εφαρμογή My BMW App βελτιώνεται περαιτέρω με τις τελικές αναβαθμίσεις να είναι «ορατές» από την άνοιξη και μετά, με την εταιρεία να επανασχεδιάζει τους χάρτες και την προβολή αυτών στο σύστημα πλοήγησης, ενώ θα υπάρχει και ένα έξτρα app το οποίο θα παρακολουθεί τη συμπεριφορά και τις οδηγικές «συνήθειες» των κατόχων BMW ώστε να τους προτείνει ποιο ηλεκτρικό μοντέλο από τη γκάμα της βαυαρικής φίρμας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top