0
Σε ενέδρα δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος ή ο δολοφόνος βρισκόταν μαζί του, τον άφησε να προηγηθεί και τον πυροβόλησε πισώπλατα;

Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα που απασχολεί το Εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ., αν και βέβαια οι πιθανότητες να είναι κάποιος άλλος πέρα απόμ τον 50χρονο κρεοπώλη που έχει ήδη συλληφθεί είναι μικρές.

Ο 31χρονος ήταν χτυπημένος πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο και μάλιστα περισσότερες από μία φορές, αλλά δεν μπορούν να προσδιοριστούν πόσες.

Το σώμα έχει μεγάλες αλλοιώσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διακρίνουν καθαρά τα χτυπήματα από όπλο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες στον βάλτο μέσα στο νερό από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Οι Αρχές είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο στην Ευαγγελίστρια όπου βρέθηκε η σορός με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά.

Ο δύστυχος Μπάμπης είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ιταλία όπου εργαζόταν για να περάσει οικογενειακά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου το κινητό του έκλεισε και δεν έδωσε από τότε κανένα σημάδι ζωής με τους ανθρώπους του να πιστεύουν ότι κάτι κακό του έχει συμβεί. Η αδερφή του επέστρεψε άμεσα από τη Γερμανία για να βοηθήσει στις έρευνες.

Από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο των Αρχών μπήκε ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε δανειστεί χρηματικό ποσό από τον Μπάμπη.

Από τότε ο κρεοπώλης αρνείται την εμπλοκή του και ισχυρίστηκε ότι παρέλαβε τον 31χρονο από τον οικισμό του Αγίου Θωμά και τον άφησε στην παλιά εθνική στη διασταύρωση των ΤΕΙ προκειμένου να συναντήσει έναν φίλο του και να πάνε για κυνήγι.

Η σορός του Μπάμπη τελικά εντοπίστηκε τέσσερα χιλιόμετρα από το σημείο που λέει ο κρεοπώλης ότι τον άφησε.


Μια ημέρα μετά την εξαφάνιση ο κρεοπώλης οδηγήθηκε στο Τμήμα από το χωριό του στην ορεινή Ναυπακτία.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι ενώ έως τότε δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει εμπλοκή με την εξαφάνιση, ωστόσο οι αντιφάσεις του τον καθιστούσαν ύποπτο.

Αρχικά είπε ότι ο Μπάμπης τον πήρε τηλέφωνο αλλά από την άρση αποδείχθηκε ότι έγινε το αντίθετο. Επίσης είπε ότι τον άφησε και πήγε σπίτι ενώ τελικά μετά πήγε σε μίνι μάρκετ.

Ακόμα μια αντίφαση προκύπτει ότι έλεγε πώς ξέχασε το κινητό του αλλά τελικά εξέπεμψε σήμα από τον Κάμπο. Για 12”, τα δύο κινητά εξέπεμψαν μαζί και μετά έκλεισαν μαζί.

Η οικογένεια προσέλαβε ιδιωτικούς ερευνητές, οι οποίοι έψαχναν μαζί με τις Αρχές, την πυροσβεστική, ομάδες της ΕΜΑΚ, drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

O κρεοπώλης, καλείται εκ νέου για κατάθεση. Κάθεται στην Ασφάλεια 16 ώρες αλλά δεν «σπάει».

Το πλήθος από κάτω μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του ζητούν να αποκαλύψει που είναι ο Μπάμπης. Η προσαγωγή του μετατρέπεται σε σύλληψη.

Ένας συγκρατούμενός του στα κρατητήρια Μεσολογγίου αποκαλύπτει ότι μέσα στο κελί του αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης είναι νεκρός και δεν θα τον βρουν ποτέ.

Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου είχε λάβει ένα τηλεφώνημα, στο οποίο ειδοποιήθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του παιδιού της.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top