0
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12) στην αστυνομία καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου.

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, με τους επιβαίνοντες να πυροβολούν τουλάχιστον 7 φορές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν σοβαρά 3 άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι είχαν έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ και βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Γκάζι έξω από το κλαμπ.

Έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 24, 31 και 32 ετών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρουν ότι ο πιθανός στόχος των δραστών ήταν το κλαμπ και όχι οι 3 άνδρες.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, φέρεται ο δράστης λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.


Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 33χρονο. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.


«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top