0
Εργαστηριακές μελέτες πραγματοποίησαν εξειδικευμένοι γιατροί στα λείψανα των «εξωγήινων» που είχαν παρουσιαστεί πριν από λίγες μέρες στο Μεξικό.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας του Υπουργείου Ναυτικού ανέφερε ότι οι έρευνες έδειξαν πως τα λείψανα που παρουσιάστηκαν ανήκουν σε ενιαίο σκελετό και δεν είναι συναρμολογημένα ενώ δεν υπάρχουν και ενδείξεις παραποίησης στα κρανία.

Βίντεο από τη μελέτη στα λείψανα τα δείχνει να τα τοποθετούν μέσα σε αξονικό τομογράφο:


Η παρουσίαση των λειψάνων είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα από τον Μεξικανό δημοσιογράφο και ερευνητή των UFO, Χάιμε Μαουσάν. Επρόκειτο για δύο μικροσκοπικά μουμιοποιημένα σώματα που, όπως ισχυρίστηκε, ήταν «μη ανθρώπινα όντα».


Οι δηλώσεις του Μαουσάν προκάλεσαν διαμάχη μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και της κυβέρνησης του Περού, η οποία ισχυρίζεται ότι τα λείψανα είναι αντικείμενα από την περίοδο πριν από την κατάκτηση της χώρας από τους Ισπανούς.

Επιστήμονες και αρχαιολόγοι υποστηρίζουν από την πλευρά τους ότι οι «σκελετοί» είναι μια φάρσα. Ένα από τα επιχειρήματα είναι ότι μοιάζουν υπερβολικά με ανθρώπους για να είναι εξωγήινης προέλευσης. Ο ίδιος ο ερευνητής είχε πει ότι τα λείψανα είχαν βρεθεί στο Κούσκο του Περού και ότι είναι περίπου 1.000 ετών. Περίπου το ένα τρίτο του DNA των λειψάνων είναι «άγνωστης προέλευσης» και ότι τα όντα δεν είναι προϊόν της εξέλιξης των ειδών στη Γη, ισχυριζόταν.

Τα όντα, πάντα σύμφωνα με τον ερευνητή δεν είχαν βρεθεί σε ιπτάμενο δίσκο αλλά σε ορυχεία. Ένα, μάλιστα,  ανήκε σε ον που «κυοφορούσε», κατά του ισχυρισμούς του ερευνητή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top