0
«Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία έγινε φτωχότερη, έχασε έναν άξιο Αξιωματικό, έναν αγωνιστή της ζωής και ορκισμένο διώκτη του εγκλήματος και της παραβατικότητας». Με αυτή τη δήλωση, σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Τάκης Θεοδωρικάκος, την απώλεια του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., Θωμά Κατσαμάκα.

Ο 40χρονος Θωμάς Κατσαμάκας, Υπαστυνόμος Β' που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Νοτιοανατολικής Αττικής, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι. Αλλά, δεν επέτρεψε στην ασθένειά του να τον καταβάλει. Με την καθημερινή του παρουσία παρέδιδε μαθήματα συνέπειας, ευθύνης και συμπεριφοράς ζωής. 


Σειρά από επιπλοκές στην υγεία του έφεραν σήμερα το μοιραίο από ανακοπή καρδιάς. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σκέψη μου είναι στα 2 ανήλικα παιδιά του.

Οι συνάδελφοί του να τιμούν τη μνήμη του και να ακολουθούν τα χνάρια του, δίπλα στον πολίτη, για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, πιστοί στο Εθνόσημο. Καλό ταξίδι στις αιώνιες Θάλασσες Θωμά, θα θυμάμαι πάντα το πάθος σου για την Πατρίδα και την υπηρεσία σου, το πάθος σου για τη ζωή.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top