0
Ο διάσημος και βραβευμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Alex Newman, πρόεδρος της εταιρείας συμβούλων ΜΜΕ, Liberty Sentinel Media, Inc, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της επιβολής των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων σε συνδυασμό με τα υπό δημιουργία ψηφιακά νομίσματα.

Αποκάλυψε επίσης πως οι κυβερνήσεις θα καταφέρνουν να «εξαφανίζουν» τα χρήματα των πολιτών (αφορούν και τους Έλληνες τα όσα αποκαλύπτει), όταν αυτοί, θα ξεπερνούν συγκεκριμένα όρια στο προσωπικό τους «αποτύπωμα άνθρακα»!
Με λίγα λόγια δεν θα τους επιτρέπεται να αγοράσουν προϊόντα που θεωρούνται… ότι παράγουν σημαντικές ποσότητες άνθρακα, όπως μπριζόλες ή αεροπορικά εισιτήρια, ή «φουλάρισμα» του ντεπόζιτου με βενζίνη και άρα μεταφορά τους σε μακρινούς προορισμούς.

Φυσικά, για να επιτευχθεί αυτό πρέπει όλα τα χρήματα να είναι ψηφιακά και να έχουν καταργηθεί τα μετρητά. Τότε ο έλεγχος στο πορτοφόλι των πολιτών θα είναι απόλυτος.

Όπως αναφέρει:

«Θέλουν να εξαλείψουν εντελώς τα μετρητά και να ωθήσουν τους πάντες στο να χρησιμοποιούν CBDC, έτσι ώστε τα πάντα να μπορούν να ελέγχονται…

Αυτά τα νομίσματα μπορούν να προγραμματιστούν, έτσι ώστε αν έχετε ήδη ξεπεράσει το αποτύπωμα άνθρακα, δεν θα επιτρέπεται να αγοράσετε άλλη μπριζόλα, ή να αγοράσετε αεροπορικό εισιτήριο, ή να βάλετε βενζίνη στο αυτοκίνητό σας ή ίσως ακόμη και να θερμάνετε το σπίτι σας.

Και όταν το συνδυάσετε με την ψηφιακή ταυτότητα, την επιτήρηση [και] την τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσεται τώρα, συνειδητοποιείτε ότι χτίζουν έναν πλανήτη φυλακή και εμείς είμαστε οι κρατούμενοι».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top