0

Οι οδοντίατροι εξήγησαν τι βλέπουν και καταλαβαίνουν εάν ο ασθενής έχει κάνει πρόσφατα στοματικό σεξ.

Μια από τις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και είναι μάλλον αληθινή έχει να κάνει με το αν μπορούν οι οδοντίατροι να καταλάβουν εάν ένας ασθενής έκανε πρόσφατα στοματικό σεξ.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Tik Tok και στο Reddit οι οδοντίατροι στο εξωτερικό υποστηρίζουν πως μπορούν να το καταλάβουν και το τεκμηριώνουν επιστημονικά.

Στο ένα βίντεο μια κοπέλα ρωτάει τον οδοντίατρο αν όντως ισχύει αυτό κι εκείνος της απαντάει: «Ναι, αυτό είναι αλήθεια».

«Μπορείτε να δείτε μώλωπες στον ιστό στο πίσω μέρος της μαλακής υπερώας. Και υπάρχει ένα συγκεκριμένο “μοτίβο”. Έτσι, μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρατηρήσαμε ότι οι μώλωπες στην μαλακή υπερώα είναι πολύ πιο συχνοί», τόνισε ο γιατρός.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 57.000 like την πρώτη ημέρα δημοσίευσής του, μαζί με χιλιάδες σχόλια από έκπληκτους χρήστες του Reddit.

Μάλιστα κάποια σχόλια ήταν διασκεδαστικά όπως: «Περιμένετε. Αποκλείεται να προσπαθήσατε να φάτε ένα ολόκληρο χοτ ντογκ χωρίς να το δαγκώσετε ή να το μασήσετε;».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Ο οδοντίατρος κοιτάζοντας το στόμα σου βλέπει μελανιές. Λοιπόν, πώς ήταν το Σαββατοκύριακο σου;».

Τι υποστήριξε άλλος οδοντίατρος

Μάλιστα αυτή την θεωρία την υποστήριξαν κι άλλοι συνάδελφοί του, αφού οδοντίατρος σε ένα βίντεο στο TikTok, είχε αναφέρει πως είναι μια ερώτηση που του κάνουν συχνά.

Ο οδοντίατρος με το προφίλ @dentite στο TikTok, εξήγησε: «Αν σας αρέσει, ας πούμε, να γλείφετε ένα γλειφιτζούρι δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αλλά ας πούμε αν γλείφετε πολλά και συνέχεια, τότε θα έχετε πρόβλημα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top