0
Το Κογκρέσο πραγματοποίησε ιστορική ακρόαση για τα UFO, την Τετάρτη (26/7), ένα θέμα που κάποτε θεωρούνταν ταμπού, αλλά τώρα έχει κερδίσει την προσοχή της κοινής γνώμης. 

Η ακρόαση είχει ως στόχο να πιέσει το Υπουργείο Άμυνας να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυάριθμα μυστηριώδη εναέρια αντικείμενα που παρατηρούνται από το στρατιωτικό προσωπικό, προκαλώντας κατηγορίες για μυστικότητα και απόρριψη.


Η ακρόαση περιελάμβανε την κατάθεση ενός πληροφοριοδότη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το Πεντάγωνο αποκρύπτει στοιχεία για «μη ανθρώπινη νοημοσύνη». Οι μάρτυρες έριξαν  φως στα αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα (UAP), έναν νέο όρο που περιλαμβάνει όχι μόνο τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), αλλά και ανεξήγητα σκάφη ή φαινόμενα που παρατηρούνται στο διάστημα ή κάτω από το νερό.


Μεταξύ των μαρτύρων ήταν οι πρώην αεροπόροι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Ryan Graves και David Fravor, οι οποίοι είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με μη συμβατικά αεροσκάφη εντός του στρατιωτικού εναέριου χώρου των ΗΠΑ. Οι εμπειρίες τους, μαζί με εκείνες άλλων αξιόπιστων πηγών, έχουν προσελκύσει σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και το ενδιαφέρον των πολιτικών.

Ο David Grusch, πρώην αξιωματικός μάχης και βετεράνος της κοινότητας πληροφοριών του Πενταγώνου, κατέθεσε επίσης. Ισχυρίστηκε ότι κατέχει διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με μυστικά προγράμματα που αφορούν σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.

Πολυάριθμα μέλη του Κογκρέσου έχουν προτείνει την ύπαρξη κρυφής γνώσης για UFO που έχει αποκρυφτεί από το κοινό. Ο αντιπρόσωπος Tim Burchett από το Τενεσί εξέφρασε την πεποίθησή του να ρίξει φως σε αυτό το ζήτημα και να φέρει αξιόπιστους μάρτυρες για να δώσουν δημόσια κατάθεση, δηλώνοντας: «Τελειώσαμε με τις συγκαλύψεις».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top