0
Σάλο δημιούργησε το σποτ του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγακα, το οποίο προβλήθηκε από κανάλι των Αγίων Σαράντα.

Παράλληλα, το σποτ που προκάλεσε την οργή των ομογενών αφού μεταδόθηκε στα αλβανικά και όχι στα ελληνικά, έχει προκαλέσει σούσουρο και στο εσωτερικό της ΝΔ.

Όπως αναφέρει το documentonews.gr, το σποτ του Βασίλη Γιόγακα αναρτήθηκε στο Facebook από την επίσημη σελίδα του Saranda Tv και κατέβηκε λίγη ώρα αφότου οι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν για διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ο διευθυντής του Saranda Tv, μετά από επικοινωνία με το μέσο, αρχικά απάντησε καταφατικά στο εάν το βίντεο προωθήθηκε από τον Β. Γιόγιακα, αλλά στη συνέχεια τα «μάσησε» και έκανε λόγο για ένα υπάλληλο που έκανε χάρη στον Γιόγιακα. Ο ίδιος ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί, καθώς «δεν επιτρέπεται» να προβάλλεται σποτ Έλληνα υποψηφίου.

Σημειώνεται ότι στο βίντεο γινόταν αναφορά για το ενδιαφέρον που επέδειξε ο Γιόγιακας για τα προβλήματα των Αλβανών πολιτών και ότι πολλοί ήταν εκείνοι που του ζήτησαν βοήθεια για τη νομιμοποίηση τους.

Από πλευράς του ο Γιόγιακας διέψευσε ότι πλήρωσε για να παιχτεί το σποτ του: «Το πήρανε από εκεί από μένα (σ.σ.: την προσωπική ιστοσελίδα) και το αναρτήσανε. Έχω φίλους που ψηφίζουν, Έλληνες της ελληνικής μειονότητας, και προφανώς κάποιος το ανέβασε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top