0
Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε μια 22χρονη στον Τύρναβο και για την οποία έχουν γίνει ήδη τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, οι δράστες του βιασμού της 22χρονης αρχικά την παρέσυραν σε μια οικοδομή κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι στον Τύρναβο και εκεί αρχικά την βίασαν οι δύο εξ αυτών ενώ στη συνέχεια φώναξαν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης βίασαν την κοπέλα.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι άλλο ένα άτομο που βρισκόταν στον χώρο φέρεται να κατέγραφε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Άλλες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ θέλουν, δε, την 22χρονη να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρεις ανήλικοι - 16 και 17 ετών - που κατηγορούνται για βιασμό της 22χρονης. Ο τέταρτος συλληφθείς είναι επίσης ανήλικος, κατηγορείται για συνέργεια και κατά πληροφορίες είναι 14 ετών.

Η 22χρονη κοπέλα αναμένεται να εξεταστεί αύριο, Τρίτη, από την ιατροδικαστή Λάρισας ενώ έχει ήδη εξεταστεί από γυναικολόγους στο νοσοκομείο Λάρισας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της 22χρονης στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 4-5 άτομα το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ έφευγε από το παζάρι στον Τύρναβο, το οποίο κλείνει τις μεσημεριανές ώρες, για να πάει στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις που συνελήφθησαν είναι κάτοικοι Τυρνάβου με την ΕΡΤ να μεταδίδει ότι πρόκειται για Έλληνες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top