0
Ο μυστηριώδης χρήστης του Tik Tok, με το όνομα @timetravelexplorer, αυτοαποκαλείται «χρονοταξιδιώτης» από το έτος 2198 και κάνει τις πιο σκοτεινές αποκαλύψεις για το μέλλον του ανθρώπινου γένους, μεταξύ αυτών και το πότε θα γίνει η πρώτη συνάντηση με τους εξωγήινους.

Σε όλα του τα βίντεο αποκαλύπτει τι θα συμβεί στο μέλλον της ανθρωπότητας, από φυσικές καταστροφές, αφανισμό ειδών μέχρι και το τέλος του κόσμου.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αποκαλύπτει πως το 2026 οι άνθρωποι θα ‘ρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τους εξωγήινους.


Συγκεκριμένα αναφέρει: «2026, οι εξωγήινοι κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο κοινό. Ενώ το 2024, ηφαίστειο στην Ευρώπη θα εκραγεί, δημιουργώντας το απόλυτο χάος. Ο πληθυσμός φτάνει τα 9 δισεκατομμύρια».
Επιπλέον αποκαλύπτει πως μέχρι το 2100 θα έχουμε τους πρώτους κατοίκους στον Άρη, ενώ πολλά ζώα προς εξαφάνιση θα έχουν σωθεί από καινούρια είδη.
@timetravelexplorer What else? 🤯 #fyp #timetravel #timetraveler #future #foryou #viral #xyzbca #technology #tech #mars #space #2100 ♬ Creepy - Mr. Dederden

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top