0
Γύρισε για τα καλά σελίδα στη ζωή της η Τζοάνα Σανθ. Η Ισπανίδα που υπήρχε για χρόνια παντρεμένη με τον Ντάνι Άλβες τον χώρισε όταν διαπίστωσε ότι η καταγγελία νεαρής κοπέλας για βιασμό σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου 2022 ήταν αληθινή. 

Αν και το μοντέλο από την Τενερίφη στήριξε αρχικά τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που είναι πλέον στην φυλακή εν συνεχεία ζήτησε διαζύγιο και έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media. 


«Χρόνια πολλά Sandra Tabarés. Σ 'αγαπώ. Σε ευχαριστώ που με απογείωσες και με γέμισες ξανά ζωντάνια. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε στιγμές» έγραψε η Τζοάνα Σανθ στο Instagram για την φίλη της και ανέβασε και την φωτογραφία με το φιλί. 

Φυσικά τα ΜΜΕ στην Ισπανία βρήκαν θέμα να ασχοληθούν και όλοι ψάχνουν να βρουν τι είδους σχέση έχει η Σανθ με την Ταμπάρες. 


Η νεαρή είναι μοντέλο που αποφοίτησε από το Κέντρο Σχεδιασμού και Τέχνης του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης EINA. 


Είναι πολύ δραστήρια στα social media και δεν παραλείπει κατά τακτά χρονικά διαστήματα να εκφράζει την αγάπη της για την Σανθ. Της αρέσει να φωτογραφίζεται γυμνή και είναι ερασιτέχνης ηθοποιός. 


Η Τζοάνα Σανθ επέστρεψε στις πασαρέλες και πλέον ζει έντονα τη ζωή της. Πριν από δύο ημέρες μάλιστα βρέθηκε στο κλαμπ Sutton της Βαρκελώνης για να γιορτάσει τα γενέθλια της φίλης της, Σάντρα Ταμπάρες. 



Η πρώην κυρία Άλβες ήταν διαχυτική όλο το βράδυ και φίλησε στο στόμα με πάθος την φίλη της ως δώρο για τα γενέθλιά της. Όλα αυτά στο κλαμπ όπου ο Άλβες σύμφωνα με την κατηγορία βίασε την νεαρή κοπέλα. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 


loading...


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top