0
Εκτός από τους νέους οι οποίοι σε ποσοστό 90% σκοπεύουν να καταψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές στις 21 Μαΐου, υπάρχει και μία μεγάλη μερίδα των συνταξιούχων οι οποίοι δεν ήθελαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και απειλήθηκαν με το γνωστό πρόστιμο των 100 € το μήνα, προκειμένου να το κάνουν.

Μέρος αυτών υπέκυψε στον εκβιασμό και τελικά προχώρησαν στον εμβολιασμό αλλά δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό και οι υπόλοιποι που δεν υπέκυψαν αναγκάστηκαν να πληρώσουν από το υστέρημά τους αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με συνταξιούχους οι οποίοι κατηγορηματικά δεν θα εμβολιαζόντουσαν και θα έπρεπε να πληρώνουν τα 100 € το μήνα.

Ένας από αυτούς λέει χαρακτηριστικά «Εμένα το εισόδημα μου είναι ένα μηδενικό και εγώ και η γυναίκα μου, δηλαδή πως θα ζήσω, μιλάω τώρα σε αυτά τα λαμόγια, δεν τους γουστάρω, έξω απ’ την Ελλάδα, μας ξεπούλησαν!»

«Χούντα. Να πάει να πνιγεί» ήταν κάποιες άλλες «κόσμιες» αντιδράσεις…

Όλους, αυτούς Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους βρει μπροστά του στις εκλογές. Συνεπώς, δεν πρέπει να ανησυχεί μόνο για τους νέους, υπάρχουν και αρκετοί ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι που είναι εξοργισμένοι με ότι τους έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Και δεν είναι μόνο τα χρήματα που τους πήρε αλλά και ο τρόπος που τους εξευτέλισε.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top