0
Ένα κλίμα οικοτρομοκρατίας για να δικαιολογηθούν οι «πράσινοι φόροι» και οι βίαιες αλλαγές που θέλουν να επιφέρουν στις ζωές μας, καλλιεργείται εντέχνως μετατρέποντας συνήθεις κακοκαιρίες (γι’αυτό ονομάζονται και κακοκαιρίες) σε μείζονα κλιματικά γεγονότα.

Μέσω του φόβου και του τρόμου αλλά και της καλλιέργειας ενοχών (ότι ο τρόπος ζωής σας φταίει που «χάλασε» το κλίμα) αιτιολογούν την βαριά φορολόγηση στα πάντα και μας επιβάλουν με υπόγειους τρόπους να κατεβάσουμε το βιοτικό μας επίπεδο αλλάζοντας ακόμα και την διατροφή μας.

Μας λένε «Για να μη χιονίζει δεν θα τρώτε… μοσχάρι», γιατί η κτηνοτροφία «παράγει διοξείδιο του άνθρακα. και άρα επιφέρει κλιματική αλλαγή».

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στα πλαίσια της επικράτησης της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» θεωρούν πως είναι εκ των ουκ άνευ πλέον να τρώμε έντομα και τρόφιμα εργαστηρίου για να… σωθεί  ο πλανήτης από την… κλιματική αλλαγή και στα πλαίσια αυτά, άνοιξε η πρώτη εταιρεία φυτικού κρέατος εργαστηρίου στο δεύτερο ελληνικό κράτος, δηλαδή στην Κύπρο.




Μία κλιματική αλλαγή η οποία είναι ο σύγχρονος μύθος με τον οποίο οι ελίτ εξουσιάζουν τον πλανήτη καθώς πάντοτε υπήρχε κλιματική αλλαγή.

Ο πλανήτης είναι ζωντανός οργανισμός και ουδέποτε είχε σταθερό κλίμα.

Μία συνήθης κακοκαιρία επομένως αναγάγεται και πάλι σε μείζον εθνικό ζήτημα στο γενικότερο πλαίσιο της οίκοτρομοκρατίας αλλά και για έναν ακόμα λόγο:

Για να δικαιολογηθεί το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη εάν επαναληφθούν τα περσινά, όπου είχε έντονες χιονοπτώσεις για μερικές ημέρες στην Αττική και άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό (κάποιοι ακόμα περιμένουν την αποζημίωση) ενώ χιλιάδες άλλοι έμειναν παγιδευμένοι στα σπίτια τους ΧΩΡΙΣ ηλεκτρικό ρεύμα για μέρες (εκτός από κάποιους από εμάς που κλείσαμε τριήμερο χωρίς ρεύμα το pronews.gr γνώριζε περίπτωση νεαρής μητέρας που δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα για 5 μέρες!).

Έλλειψη ρεύματος σημαίνει, έλλειψη ζεστού μπάνιου, ηλεκτρικής θέρμανσης, παροχής φωτός και φυσικά μαγειρέματος (εκτός αν τα καταφέρνει κάποιος με γκαζάκια).

Οι εξυπνάδες που ακούγονται για προμήθεια γεννήτριας από τους πολίτες στερούνται βάσης γιατί με τα εισοδήματα που έχουν είναι πολύ δύσκολο να αγοράσουν σοβαρά «εργαλεία» των 1.500 ευρώ.

Θα πρέπει να πούμε ότι είναι χειμώνας και ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να κάνει κρύο και να χιονίσει. Το αφύσικο ήταν αυτό που συνέβαινε μέχρι τώρα όπου είχαμε ένα είδος «χειμερινού καλοκαιριού».

Ακόμα και τα έντονα καιρικά φαινόμενα όταν υπάρχουν κι αυτά προβλέπονται. Είναι μέσα στην ζωή.

Συνεπώς, δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε λοιπόν νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έρχεται τις προσεχείς ημέρες.

Ακόμα και αυτή η «αμερικανιά» της ονοματοδοσίας των καιρικών φαινομένων, έχει τον σκοπό του.

Να συνδέει τις μνήμες των ανθρώπων με αυτά. Ένα είδος «δυσάρεστων αναμνήσεων» δηλαδή που θα παίζουν τον ρόλο τους όποτε χρειαστεί και θα βγαίνουν από την… «αποθήκη».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top