0
Στιγμές που θύμισαν σκηνές από την ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας» διαδραματίστηκαν στη Νότια Κορέα, αφού ο νυχτερινός ουρανός σε πάρα πολλές πόλεις φωτίστηκε από ένα τεράστιο λευκό φως, με πολλούς να θεωρούν ότι είναι UFO ή επίθεση του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τη South China Morning Post, πριν από λίγες ημέρες τέσσερα βορειοκορεάτικα drones παραβίασαν τον εναέριο χώρο της χώρας, με την κατάρριψη τους να αποτυγχάνει. Έτσι, ο νοτιοκορεατικός στρατός ζήτησε επίσημα συγγνώμη -κάτι εξαιρετικά σπάνιο-, οπότε σχεδίασε να πάρει το «αίμα» του πίσω, αφού δημιουργήθηκαν ερωτήματα για το δίκτυο αεράμυνας.


Οπότε, εκτόξευσε δοκιμαστικά ένα πύραυλο στερεού καυσίμου, ο οποίος πρόκειται να θέσει σε τροχιά τον πρώτο κατασκοπευτικό δορυφόρο της χώρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια απόκοσμη λευκή λάμψη στον ουρανό, που ήταν ορατή από πολλά σημεία της χώρας.

Παρόλα αυτά, επειδή δεν υπήρχε ενημέρωση, κανείς δεν γνώριζε για αυτό, οπότε τόσο η κρατική τηλεόραση, όσο και οι πολίτες σάστισαν, με τους μισούς να νομίζουν ότι δέχονται επίθεση από τους γείτονες και τους άλλους πως συμβαίνει εισβολή εξωγήινων.


«Φοβάμαι, είναι UFO αυτό;», δήλωσε ένα άτομο με βάση το δημοσίευμα, ενώ πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα προς τα αστυνομικά τμήματα και τον στρατό, ώστε να διαπιστωθεί τι συμβαίνει.

Τελικά, ο στρατός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά το χάος που προκάλεσε και ανέφερε ότι πρόκειται για μια δοκιμαστική δομική, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top