0
Οι δυο τους δεν θέλουν με τίποτα να το επιβεβαιώσουν. Όταν μάλιστα ρώτησαν πρόσφατα την Γαρυφαλλιά Καληφώνη αν η φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram, ήταν με τον Χρήστο Μάστορα, απάντησε με τρόπο που ούτε το επιβεβαίωσε ούτε το αρνήθηκε.

Ήρθαν όμως τα γεγονότα να τους άρουν κάθε επιθυμία κρυψίνοιας.

Κι αυτό γιατί το βράδυ της Κυριακής, στο μαγαζί όπου τραγουδάνε οι Melisses, άρα ο Χρήστος Μάστορας, έλαβε χώρα ένα περιστατικό που τον ανάγκασε να ομολογήσει εμμέσως ότι είναι με τη Γαρυφαλλιά.

«Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο…, δεν ντρέπεσαι λίγο;», ακούγεται να λέει σε έναν θαμώνα ο Μάστορας σε βίντεο που έχει γίνει viral.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που ενημέρωσαν τη Soula Glamorous, αιτία για το ξέσπασμα του Μάστορα, ήταν πως αυτός ο θαμώνας φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά. Μάλιστα, ήταν τόσο ενοχλημένος ο Μάστορας, που ζήτησε να αποχωρήσει με την παρέα του από το μαγαζί και είπε πως θα καλύψει ο ίδιος το κόστος.


Το πιο juicy στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω θαμώνας είναι παίκτης του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, κάτι που ανέφεραν και οι αυτόπτες, αλλά και ο έγκριτος σε θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον SportFM.

Η Soula δημοσιεύει και συνομιλία της όπου λέγεται ότι πρόκειται για τον Πεπ Μπιέλ, τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top