0
Στο ζήτημα των υποκλοπών και στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου αναφέρθηκε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Attica, ο κ. Αποστολάκης σημείωσε ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας διαχειρίζεται «θέματα υψίστης ασφαλείας και έχουν στα χέρια τους το σοβαρότερο κομμάτι της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας». Επιπλέον τόνισε ότι «εάν δεν τους εμπιστευόμαστε (...) δεν χρειάζεται ούτε να τους παρακολουθούμε ούτε τίποτα... ζητάμε την παραίτησή τους».

Σχετικά με το ζήτημα της παρακολούθησης του Κωνσταντίνου Φλώρου, κ. Αποστολάκης υπογράμμισε ότι «δεν βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει, όχι δεν παρακολουθείται ή ναι παρακολουθείται για αυτό τον λόγο», ενώ σε σχέση με τη δική του στάση σε αντίστοιχο γεγονός σημείωσε ότι ο ίδιος θα είχε παραιτηθεί και επεσήμανε ότι έχει μπει μία βόμβα στο στράτευμα... «Δεν είναι καθόλου καλή εικόνα και στους απέναντι (σ.σ η Τουρκία)... πιθανώς να τρίβουν και τα χέρια τους».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top