0
Την προσπάθειά του να χάσει κιλά συνεχίζει το αγόρι από την Ινδονησία που χαρακτηρίστηκε ως το πιο χοντρό παιδί του κόσμου, καθώς στα 10 του ζύγιζε 192 κιλά.

Ο Άρια Περμάνα, που είναι πλέον 13 ετών, συνεχίζει να αλλάζει και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το κάποτε «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» έχει χάσει τα τελευταία δύο χρόνια 95 κιλά και πλέον είναι πιο υγιής.

Έγινε θέμα όταν όταν εξαιτίας του βάρους του δεν μπορούσε να παίξει με τους φίλους του. Τότε, το «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» είχε παρουσιαστεί σε βίντεο να κάθεται μέσα σε μια δεξαμενή νερού για να δροσιστεί.


«Τώρα είμαι χαρούμενος. Μπορώ να περπατάω και να παίζω. Μπορώ να περπατήσω 5 χλμ με τους φίλους μου και κάθε απόγευμα παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους», λέει ο Αρια Περμάνα και προσθέτει: «Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίξω σαν αυτόν».

Το «πιο χοντρό παιδί του κόσμου» έτρωγε καθημερινά πέντε μεγάλα γεύματα, τα οποία ήταν η τροφή για δύο ενήλικες μέσα σε ένα 24ωρο!

Ο χαρακτηρισμός «το πιο χοντρό παιδί του κόσμου» δεν υφίστανται πια καθώς ο Άρια Περμάνα είναι πλέον δραστήριος και αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση και προσπάθεια, όλα αλλάζουν.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top