0
Η νέα λίστα υποκλοπών της ΕΥΠ που δημοσιεύεται από τον Κώστα Βαξεβάνη περιλαμβάνει τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Α/ΓΕΣ αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και δείχνει πως η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη δεν εμπιστεύονταν ούτε την ηγεσία των ΕΔ.

Στη λίστα των υποκλοπών περιλαμβάνεται και ο πρώην Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Θ.Λάγιος!

Είναι πραγματικά ντροπή, πρόκειται για ένα αδιανόητο γεγονός, αντί η στρατιωτική ηγεσία να προστατεύεται από τους… Τούρκους να πρέπει να φυλάγεται από τους πολιτικούς της προϊσταμένους.
Δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά, να βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο άνθρωπος που λόγω θέσεως έχει την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας στα χέρια του.

Σημειώνεται ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας υπάγονται απευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Ιούλιο του 2019 αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές όταν και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του.

Εάν η λίστα που δημοσιεύει η εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη είναι αληθής θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Δηλαδή ο Κ.Φλώρος και ο Χ.Λαλούσης ήταν επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια; Αν ήταν, γιατί είναι Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ; Αν δεν είναι, τότε η ευθύνη είναι ολόκληρη του Κ.Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ζήτημα της εθνικής ασφάλειας εμπλέκονται οι δαπάνες για τα εξοπλιστικά αλλά και το τεράστιο σκάνδαλο της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.

Συνεπώς θα πρέπει να έρθουν όλα στο φως και ο κλοιός στενεύει για τον Κ.Μητσοτάκη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top