0
Είχε αναστενάξει το νησί των ανέμων με την ευρωβουλεύτρια που ελέγχεται για διαφθορά που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στο επίκεντρο των ερευνών για ένα σκάνδαλο διαφθοράς βρίσκεται η Εύα Καϊλή με τον σύζυγό της να έχει συλληφθεί και την ίδια, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, να περνά τη νύχτα στο κρατητήριο. 


Μόλις έγινε γνωστή η εξέλιξη, όλοι θυμήθηκαν την ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ του Κατάρ.


Από την πρώτη στιγμή των ερευνών για την υπόθεση διαφθοράς και την αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε εκείνους που ελέγχονται είναι η Εύα Καϊλή, ανασύρθηκαν από το… αρχείο τα όσα είχε πει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής για το Κατάρ πρόσφατα. Η ένθερμη υποστήριξη της Εύας Καϊλή στο Κατάρ, τη χώρα όπου διεξάγεται το Μουντιάλ και όπου 6.500 εργαζόμενοι (σύμφωνα με τον Guardian) έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των έργων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος από το οποίο προέρχεται.

Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, πριν μιλήσει για bullying στο Κατάρ και εργασιακό… παράδεισο, είχε επισκεφτεί και τη χώρα, στις αρχές Νοεμβρίου. Και όταν επέστρεψε στο Στρασβούργο, είχε κάνει την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο και άφησε τους πάντες άφωνους.

Είχε κάνει λόγο για «πρωτοπορία στα εργασιακά δικαιώματα» στη χώρα που καταγγέλλεται για πενιχρούς μισθούς και συνθήκες κόλαση για τους εργάτες… Κατά την Εύα Καϊλή, δε, το Μουντιάλ του Κατάρ είναι «απόδειξη του πώς η αθλητική διπλωματία μπορεί να επιτύχει τον ιστορικό μετασχηματισμό μιας χώρας».

Είχε κατηγορήσει τη Δύση ότι κάνει bullying στο Κατάρ αλλά «πάλι παίρνουν το φυσικό αέριό τους. Πάλι, έχουν εταιρείες που κερδίζουν δισεκατομμύρια εκεί» και σημείωσε ότι «μας βοήθησαν με το Αφγανιστάν να σώσουμε ακτιβιστές, παιδιά, γυναίκες. Μας βοήθησαν και είναι ειρηνευτικοί διαπραγματευτές, είναι καλοί γείτονες και εταίροι. Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να ξεπεράσουμε τις ελλείψεις. Πέτυχαν ήδη το αδύνατον».

Το Sportdog όμως δεν θέλει να θυμάται την Καϊλή με αυτόν, τον άχαρο ρόλο, της ευρωβουλεύτριας που σχετίστηκε με σκάνδαλο διαφθοράς.

Γιατί το «σκάνδαλο» βρίσκεται αλλού! Κάποτε αναστέναξαν οι παραλίες εξαιτίας της. Πριν μία δεκαετία εμφανίστηκε με δίχρωμο μπικίνι και πολύ σεξαπίλ, στη Μύκονο. Η Real είχε... τσακώσει την Ελληνίδα, να κάνει τα μπανάκια της στην παραλία, με ένα ελαφρώς διάφανο μαγιό, στο οποίο φάνηκε η θηλή από το στήθος της.

Όλα τα ΜΜΕ είχαν την παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε την:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top