0
Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια θυμήθηκε στιγμές από την καριέρα της που αφορούσαν πολύ γνωστές της εμπορικές επιτυχίες, στη ζωντανή σύνδεση που είχε στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού.

Μίλησε επίσης την επική ατάκα που είπε η Κατερίνα Στανίση στον Νίκο Καρβέλα όταν της έγραφε τραγούδια για την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Κατερίνα Στανίση είχαν την πρώτη πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους με τον δίσκο «Αναστατώνομαι». Κι όπως ανέφερε η τραγουδίστρια αρχικά:

«Ήμουν στην Καλαμάτα για περιοδεία και στο ίδιο ξενοδοχείο έμενε ο Καρβέλας με την Βίσση. Μου είπε ο ρεσεψιονίστ ότι ήθελε να με δει ο Νίκος Καρβέλας. Τότε πήγα στο δωμάτιό τους και ήταν εκεί εκτός από την Βίσση και μαμά του.Όταν πήγα να φύγω, μου λέει ο Καρβέλας «είδες την Βίσση πως την έκανα;» και τότε του απαντάω «συγγνώμη κύριε αλλά η Βίσση ήτανε». Και τότε μου λέει «τι είπες; Έλα στο σπίτι γρήγορα’». Έτσι έγινε το «Συγγνώμη κύριε ποιος είστε».

Για το τραγούδι «Σε έχω κάνει θεό» των Καπίρη και Παπαθεοδώρου, περιέγραψε τον χαμό που γινόταν στην πίστα όταν το έλεγε από τον κόσμο.

Η Κατερίνα Στανίση έκανε ακόμη μια αποκάλυψη και για μια άλλη πολύ μεγάλη επιτυχία της και συγκεκριμένα είπε: «Το «Μυστικέ μου έρωτα» κινδύνευα να το χάσω γιατί το ζητούσαν άλλοι, από τον Τάκη Μουσαφίρη. Το τραγούδησα μετά από δύο χρόνια».

Όσα είπε η Κατερίνα Στανίση 

Παράλληλα η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε ακόμη μια λεπτομέρεια για τη συνεργασία του Νίκου Καρβέλα με την Κατερίνα Στανίση. Όπως είπε όταν η ερμηνεύτρια πήγε από το σπίτι του Νίκου Καρβέλα για να διαλέξει τραγούδια του είπε: «Λοιπόν Νίκο, θα σου πω τι τραγούδια θέλω να γράψεις για μένα. Θέλω όταν γράφεις τραγούδια για μένα, να σκέφτεσαι τον Στράτο Διονυσίου σε γυναίκα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top